«Αγκαλιάσετε τη γη… Σώστε τον πλανήτη!» – παιδική θεατρική παράσταση

«Αγκαλιάσετε τη γη… Σώστε τον πλανήτη!» – παιδική θεατρική παράσταση
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«Αγκαλιάσετε τη γη… Σώστε τον πλανήτη!» – παιδική θεατρική παράσταση

28 Ιουλίου @ 8:00 μμ - 10:00 μμ

Η διαδραστική θεατρική παράσταση «Αγκαλιάσετε τη Γη… Σώστε τον πλανήτη» περιέχει πολύ τραγούδι, χορό, δράση, χιούμορ και βασικό συστατικό την ενεργή συμμετοχή των παιδιών. Κύριο θέμα της η ευαισθητοποίηση για το φυσικό περιβάλλον. Μόνο τα παιδιά μπορούν να οδηγήσουν την πλοκή της ιστορίας σε ένα αίσιο τέλος!

Αφορά κοινό ηλικίας 6-12 ετών. Τα παιδιά, αφού καταφέρουν να περάσουν όλες τις δοκιμασίες, θα πάρουν δώρο σπόρους και βολβούς για να τους φυτέψουν στην δική τους γλάστρα επιστρέφοντας σπίτι! Πραγματοποιείται από τη θεατρική ομάδα WelandΘέατρον με επικεφαλής την ηθοποιό, σκηνοθέτη και παιδαγωγό Λυσάνδρα Αναστασοπούλου.

Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια άρτια καλλιτεχνικώς παράσταση που έχει ήδη θεωρηθεί επιτυχημένη, καθώς είναι ήδη εγκεκριμένη από τον ΟΠΑΝΔΑ του Δήμου Αθηναίων, ενώ έχει συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα άλλων Δήμων (Ζωγράφου, Σκιάθου κ.ά.).

Πλοκή:

Η κακιά Ρύπη θέλει να αυξήσει κι άλλο τη θερμοκρασία της Γης και να τριπλασιάσει τα καυσαέρια. Στόχος της είναι να καταστρέψει τα Χριστούγεννα για πάντα… λιώνοντας τους πάγους! Πώς αλλιώς θα μπορέσουν να φτιάξουν τα ξωτικά δώρα για όλα τα παιδιά εάν λιώσουν οι πάγοι και ολόκληρη η Χώρα τους βυθιστεί στον κρύο ωκεανό; Ακόμα κι αν ο Άγιος Βασίλης τα καταφέρει να πετάξει με το έλκηθρο, τους ταράνδους του και τον αγαπημένο του Ρούντολφ, η Ρύπη έχει γεμίσει την ατμόσφαιρα από καυσαέρια που δεν θα αφήσουν το έλκηθρο να προσγειωθεί!

Τα Χριστούγεννα αλλά και η Γη ολόκληρη κινδυνεύουν να χαθούν για πάντα! Θα καταφέρουν τα ξωτικά να συνεργαστούν με τα παιδιά και  να σώσουν τα Χριστούγεννα… για φέτος τουλάχιστον;;;!!!

Στόχοι:

Να αναπτύξουν θετική στάση για την πρόληψη και επίλυση περιβαλλοντικών προβλημάτων.
Να συμμετέχουν ενεργά ως υπεύθυνοι πολίτες στη βελτίωση της ποιότητας ζωής.
Να αναπτύξουν πνεύμα συνεργασίας και υπευθυνότητας.

Event Details

Date: 28 Ιούλ
Time: 8:00 μμ - 10:00 μμ
Venue: Θεατράκι Συλλόγου Χρουσσών
Organizer Name: Weland
Organizer Name: SyrosKidz
Back To Top
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

έλα στην παρέα μας!

Αν θέλετε να πάρετε μέρος το SYROSKIDZ Festival ως συνεργάτης, εθελοντής ή να προσφέρετε χορηγία, επικοινωνήστε μαζί μ