Συχνές ερωτήσεις

Τι συμβαίνει

Εκτός από την Υπαίθρια Έκθεση Παιδικής Ζωγραφικής, κατά καιρούς φιλοξενεί δημιουργικά παιχνίδια, μουσειοπαιδαγωγική, κουκλοθέατρο, προβολές ταινιών animation, αφήγηση παραμυθιού, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες με ρεπερτόριο ειδικά διαμορφωμένο για το παιδικό κοινό, γιόγκα, γυμναστική, αλλά και ψυχαγωγικά βιωματικά εργαστήρια με βάση τις τέχνες, τις επιστήμες και το πνεύμα.

Για ποιόν είναι

Το ¡syroskidz! αφορά τα παιδιά κάθε ηλικίας. Ακόμα, αφορά τους ενήλικες που θέλουν να βιώσουν και να θυμηθούν το γνήσιο της παιδικότητας. Ήδη, τα προηγούμενα χρόνια διεξαγωγής του Φεστιβάλ απέδειξαν ότι η απήχησή του στις τοπικές κοινωνίες τις παρακίνησε να δημιουργήσουν νέες προοπτικές για δράσεις.

Οί άνθρωποί του

Για το ¡syroskidz! εργάζονται επαγγελματίες και φορείς που έχουν ήδη αποδείξει την αξία τους με εξειδικευμένες δράσεις που αφορούν στα παιδιά. Παιδαγωγοί, ψυχαγωγοί, καλλιτέχνες, επιστήμονες, δημιουργούν παιχνίδια, θεάματα, εργαστήρια και άλλες δράσεις, ενώ σύμβουλοι πολιτισμού, φωτογράφοι, τεχνικοί, και εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών εργάζονται στο παρασκήνιο.

Πως ξεκίνησε

Το 2014, ξεκίνησε η Υπαίθρια Έκθεση Παιδικής Ζωγραφικής. Ως φυσική συνέχεια, το Παιδικό Φεστιβάλ των Κυκλάδων ¡syroskidz! δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2017, κι από τότε έχει φιλοξενήσει πολλές δράσεις.

Κράτηση θέσεων

έλα στην παρέα μας!

Αν θέλετε να πάρετε μέρος το SYROSKIDZ Festival ως συνεργάτης, εθελοντής ή να προσφέρετε χορηγία, επικοινωνήστε μαζί μας